👤 Log Masuk Ahli

Nyahpasang Perkhidmatan

Tidak berpuas hati? Anda boleh pergi dengan bersih bila-bila masa, kami tidak meninggalkan apa-apa.

1

Buka Aplikasi → ketik «Nyahpasang Perkhidmatan»

2

Tarik balik kebenaran (Kebolehcapaian / Sumber tidak diketahui → Matikan)

3

Nyahpasang Aplikasi (atau padam folder versi desktop)

4

Boleh meminta penghapusan semua rekod perkhidmatan (hubungi sokongan pelanggan)

💙 Selepas dinyahpasang kami tidak akan sekali-kali menjejaki atau mengganggu anda. Anda dialu-alukan kembali bila-bila masa.